dimarts, 27 de novembre del 2012

Cinquena trobada: COAVALUEM I PENSEM ACTIVTATS!

Hola companys! Avui ens hem reunit una altra vegada per avançar en l'elaboració del nostre bloc d'Olot. En primer lloc, hem fet la coavaluació dels sis grups que ens pertocaven. En segon lloc, hem cregut convenient que comencéssim a pensar quines podrien ser les activitats relacionades amb la ciutat d'Olot per fer a l'escola que proposaríem al nostre bloc. D'entre totes les idees, sis eren les més efectives. Aquesta tarda hem comentat amb el professor de CS algunes d'aquestes propostes per veure quin era el seu punt de vista davant d'aquestes. Li hem explicat els recursos que utilitzariem i ell ens ha donat alternatives o bé ens ha dit que ja eren correctes. Seguirem treballant per dur a terme aquest projecte d'una manera efectiva! Gràcies a tots i a totes per seguir-nos!

dilluns, 5 de novembre del 2012

Quarta trobada: REALITZACIÓ DE LES PESTANYES!


Ja tornem a ser aquí de nou! 
Tal i com us vam explicar, en l'última trobada vam aprofitar per acabar de millorar alguns aspectes que els nostres companys ens havíen recomenat que milloréssim. 
Un cop acabada la reorganització del nostre bloc és el moment de començar a omplir les diferents pestanyes d'aquesta pagina web. Hem aprofitat aquests dies de vacances per completar totes les informacions.
Ens ha agradat dur a terme aquesta pràctica perquè hem pogut conèixer molts trets característics d'Olot que fins ara no sabíem. A més, hem pogut reflexionar sobre com canviarà o cap a quin camí avança aquesta ciutat. 
Esperem que us agradi la nostra aportació i que, amb aquesta, conegueu una mica més Olot, una ciutat que té molt per descobrir. 

Fins a la pròxima!