dilluns, 5 de novembre del 2012

Quarta trobada: REALITZACIÓ DE LES PESTANYES!


Ja tornem a ser aquí de nou! 
Tal i com us vam explicar, en l'última trobada vam aprofitar per acabar de millorar alguns aspectes que els nostres companys ens havíen recomenat que milloréssim. 
Un cop acabada la reorganització del nostre bloc és el moment de començar a omplir les diferents pestanyes d'aquesta pagina web. Hem aprofitat aquests dies de vacances per completar totes les informacions.
Ens ha agradat dur a terme aquesta pràctica perquè hem pogut conèixer molts trets característics d'Olot que fins ara no sabíem. A més, hem pogut reflexionar sobre com canviarà o cap a quin camí avança aquesta ciutat. 
Esperem que us agradi la nostra aportació i que, amb aquesta, conegueu una mica més Olot, una ciutat que té molt per descobrir. 

Fins a la pròxima!

2 comentaris:

  1. Bones!
    Som l'Olga, la Laura, l'Anna i l'Adriana.

    Ens ha agradat molt la feina que heu fet, sobretot la distribució dels textos de cada pestanya. També ens ha semblat interessant el fet que hi posessiu videos i enllaços.

    Tot i així creiem que estaria bé posar alguna foto més en l'apartat de què vivim, i el fons potser és massa fosc.

    No obstant, us repetim que està molt bé la feina que heu fet!

    No pareu de treballar, que aneu per molt bon camí!

    ResponElimina
  2. Hola companyes, som la Judit, l'Arantxa, la Laura i l'Eva. Les pestanyes han quedat molt ben redactades, s'entén tot el que s'hi explica. Només ens agradaria dir-vos que en algunes pestanyes com "de què vivim?" falten alguns espais d'entreliniat però la resta està molt bé.

    Esperem que us sigui d'ajuda i fins la propera!

    ResponElimina