divendres, 14 de desembre del 2012

Sisena trobada: DISSENYEM LES ACTIVITATS!

La setmana passada vam quedar per pensar quines activitats faríem i començar-les a dissenyar. Primer vàrem fer una pluja d’idees on van sorgir diverses opcions: treballar la faràndula, els volcans, el modernisme, la gastronomia... entre d’altres. Finalment ens vam decantar pels volcans i el modernisme. Llavors vam decidir que aquestes primeres activitats anirien destinades a cicle superior. Vam estar investigant diversos recursos o tipus d’activitats per a treballar aquests temes i ens vam decidir per a fer una ruta del modernisme i una cacera del tresor dedicada als volcans, en especial al Croscat.

Avui hem tornat a quedar per acabar d’enllestir les activitats i penjar-les al bloc. Esperem que us agradin!

2 comentaris:

  1. Bona tarda!
    Som l'Olga, l'Adriana, la Laura i l'Anna.

    Hem estat llegint les vostres activitats i sincerament trobem que estan molt bé.

    En les dues fomenteu molt la investigació dels alumnes. La primera ens agrada perquè trobem que per conèixer un lloc és fonamental passejar-s'hi, i millor encara si has d'observar i analitzar el que hi veus. En segon lloc, la 2n act. ens ha agradat molt. És molt original i a més fomenteu moltíssim el desenvolupament de la competència digital.

    Ànims i endevant noies, esteu fent molt bona feina!!!!!

    ResponElimina
  2. Hola!!
    Som l'Arantxa, la Laura, la Judit i l'Eva.
    Després d'estar mirant les vostres activitats us hem de dir que està molt bé fer buscar informació als alumnes. Com diuen les nostres companyes, és important fer que vegin el poble.

    Ànims i continueiu així, està molt bé el bloc!!

    ResponElimina