divendres, 14 de desembre del 2012

Sisena trobada: DISSENYEM LES ACTIVITATS!

La setmana passada vam quedar per pensar quines activitats faríem i començar-les a dissenyar. Primer vàrem fer una pluja d’idees on van sorgir diverses opcions: treballar la faràndula, els volcans, el modernisme, la gastronomia... entre d’altres. Finalment ens vam decantar pels volcans i el modernisme. Llavors vam decidir que aquestes primeres activitats anirien destinades a cicle superior. Vam estar investigant diversos recursos o tipus d’activitats per a treballar aquests temes i ens vam decidir per a fer una ruta del modernisme i una cacera del tresor dedicada als volcans, en especial al Croscat.

Avui hem tornat a quedar per acabar d’enllestir les activitats i penjar-les al bloc. Esperem que us agradin!

dimarts, 27 de novembre del 2012

Cinquena trobada: COAVALUEM I PENSEM ACTIVTATS!

Hola companys! Avui ens hem reunit una altra vegada per avançar en l'elaboració del nostre bloc d'Olot. En primer lloc, hem fet la coavaluació dels sis grups que ens pertocaven. En segon lloc, hem cregut convenient que comencéssim a pensar quines podrien ser les activitats relacionades amb la ciutat d'Olot per fer a l'escola que proposaríem al nostre bloc. D'entre totes les idees, sis eren les més efectives. Aquesta tarda hem comentat amb el professor de CS algunes d'aquestes propostes per veure quin era el seu punt de vista davant d'aquestes. Li hem explicat els recursos que utilitzariem i ell ens ha donat alternatives o bé ens ha dit que ja eren correctes. Seguirem treballant per dur a terme aquest projecte d'una manera efectiva! Gràcies a tots i a totes per seguir-nos!

dilluns, 5 de novembre del 2012

Quarta trobada: REALITZACIÓ DE LES PESTANYES!


Ja tornem a ser aquí de nou! 
Tal i com us vam explicar, en l'última trobada vam aprofitar per acabar de millorar alguns aspectes que els nostres companys ens havíen recomenat que milloréssim. 
Un cop acabada la reorganització del nostre bloc és el moment de començar a omplir les diferents pestanyes d'aquesta pagina web. Hem aprofitat aquests dies de vacances per completar totes les informacions.
Ens ha agradat dur a terme aquesta pràctica perquè hem pogut conèixer molts trets característics d'Olot que fins ara no sabíem. A més, hem pogut reflexionar sobre com canviarà o cap a quin camí avança aquesta ciutat. 
Esperem que us agradi la nostra aportació i que, amb aquesta, conegueu una mica més Olot, una ciutat que té molt per descobrir. 

Fins a la pròxima!

dimarts, 23 d’octubre del 2012

Tercera trobada: FEM ALGUNES MODIFICACIONS!

Ens hem reunit per tal de llegir els comentaris que ens han deixat els altres grups de classe i, a partir d'aquests, modificar el nostre bloc amb l'objectiu de millorar-lo.

Hem modificat els objectius tornant-los a redactar en infinitiu tal i com ens ha recomanat un dels grups en el seu comentari.

La resta d'aspectes no els hem canviat degut a que als altres grups estaven d'acord amb l'estètica que havíem proposat en un principi.

Tot i això, alguns grups ens han comentat que el fons era massa fosc però com que les lletres eren de color blanc ja es llegia correctament.

Seguirem publicant!


dimarts, 2 d’octubre del 2012

Segona trobada: MODIFIQUEM EL DISSENY!

Avui ens hem reunit les integrants d'aquest grup per modificar el disseny del blog.
També hem triat quina foto volíem mostrar en la pàgina principal per representar la ciutat escollida. Hem triat aquesta perquè es veu part de la ciutat i també el volcà Montolivet, ja que un dels trets més característics d'aquesta ciutat, tal i com hem posat en el subtítul, són els seus volcans.
Al principi, hem tingut alguns problemes en el canvi del disseny, sobretot en l'ajustament de la foto; però ho hem pogut resoldre.

dimecres, 26 de setembre del 2012

Primera trobada: JA TENIM BLOC!

Ja hem creat el bloc que servirà per elaborar el treball de Ciències Socials. El nostre tractarà sobre la ciutat d'Olot ja que la majora de nosaltres vivim allà o tenim alguna relació amb aquesta ciutat.